Om LitteraturMagasinet.dk

Litteraturmagasinet.dk er etableret af journalist og redaktør Kim Sejr med det formål at skabe et journalistisk baseret og uafhængigt medie om litteratur.

Webmagasinet vil følge udviklingen inden for litteraturens verden ved at formidle nyheder, lave interviews og portrætter, levere reportager fra begivenheder inden for litteraturens verden og ikke mindst: ved at skrive anmeldelser af nye bogudgivelser.

Litteraturmagasinet.dk omfatter udover websiden også den populære Facebookside af samme navn: Litteraturmagasinet.dk samt den offentlige Facebookgruppe Litteraturmagasinet.dk – især for at involvere alle brugerne til debat, herunder egne anmeldelser af litteratur.

Redaktionen:

Kim Sejr, journalist, redaktør

Miriam Reiner, skribent

Aksel Madum, cand. pæd., anmelder

 

Har du lyst til at være kulturjournalist/kulturskribent?

Har du lyst til at være tilknyttet Litteraturmagasinet.dk som anmelder/skribent hører vi gerne fra dig. Jobbet er indtil videre ulønnet, men til gengæld kommer du tæt på bøgernes verden, herunder forfatterne, og du får en masse god erfaring med kulturjournalistik.

Krav: Du kender en del til  litteratur og skriver let og flydende. Du er måske studerende eller også har du bare lyst til en meningsfuld fritidsbeskæftigelse. Hvis du er interesseret, skriver du til Kim Sejr: ks@huginmdia.dk