Nyheder

Lucindas Rileys romanserie solgt til Hollywood

Foto von Lucinda Riley

Ny stor tv-serie på vej. Lucindas Rileys romanserie solgt til Hollywood.

Filmproducenten Raffaella de Laurentiis har sikret sig rettighederne til en tv-filmatisering af De syv søstre, en ny stor romanserie fra den internationale bestsellerforfatter Lucinda Riley, som bl.a. har skrevet Orkideens hemmelighed, Midnatsrosen, Pigen fra Napoli og Engletræet.
De Laurentiis’ Hollywood-firma Raffaella Productions skal producere den stort anlagte tv-serie baseret på Lucinda Rileys medrivende romanserie, der har hentet inspiration i legenden om stjernebilledet De Syv Søstre. Serien tager publikum med rundt i hele verden, og kærlighedsfortællingerne er krydret med vigtige begivenheder inden for kunstens verden.

Lucinda Riley udtaler selv:
– Historien om De Syv Søstre starter på Genève-søens bred, hvor seks af søstrene er samlet i deres barndomshjem efter deres adoptivfars død, og her får de hver især en ledetråd til deres sande ophav.
Vi følger på skift søstrene på deres rejser jorden rundt for at finde deres rødder, men det gennemgående mysterium er det, der knytter sig til deres adoptivfar, Pa Salt. Hvem var han? Og hvor er den syvende søster? Med en historie, der udfolder sig i fortiden og nutiden og med locations i flere verdensdele, har serien et højt ambitionsniveau med fokus på komplekse familierelationer og kærlighedens forløsende kraft”

Første bog i Lucinda Rileys serie, De syv søstre, udkommer på forlaget Cicero den 8. september i år, og bind 2, Stormsøsteren, er planlagt til udgivelse i foråret 2017.

Lucinda Riley gæster Danmark i forbindelse med BogForum i november.

Kommenter