Nyheder

Et kættersk kærlighedsevangelium

båven

Biblen er fuld af gode historier, og i Båven om Gud fortæller og fortolker Hella Joof de bedste af dem. I båven er Gud en gammel, sentimental mand med hentehår og lange tandhalse, der har uendelig kærlighed til menneskene, som igen og igen fortvivler ham. Men kærligheden er uudtømmelig, selvom menneskene har det med at glemme det.

Forlaget skriver i sin lancering af bogen:

Kære medmenneskebørn
Denne båv er til:
•  Jer, der synes, at det er noget vrøvl alt det der med Gud. I har til dels ret; meget af det, der skete, var bestemt ikke tip top, og Gud var heller ikke selv tilfreds med resultatet, men han gør det, så godt han kan.
•  Jer, der synes, at religion er en sovepude og opium for folket. Point taken. Men kan opium ikke være en glimrende midlertidig løsning, hvis man har stærke smerter? Og findes der noget bedre end en dejlig blød pude, når man er træt og trænger til at hvile sit grødhoved?
•  Jer, der tror en lille smule på Gud, men ikke kan forestille jer en mand oppe i himlen med langt hvidt hår og skæg (og det passer heller ikke. Gud har ikke noget skæg af betydning og hans mangelfulde hårkvalitet har udløst et reelt hentehår, som volder ham problemer med selvværdet).
•  Og naturligvis til jer, der tror på Gud. I vil i denne båv opleve at få ny, overraskende information om Gud og hans hellige ånde.
Den er skrevet i kærlighed på et leje af kærlighed og vil forhåbentlig udløse kærlighed til glæde for hele folket.
Halleluja og kærlig hilsen Hella

Fakta om bogen:
Titel: Båven om Gud
Forfatter: Hella Joof
Illustrationer: Anna Jacobina Jacobsen
Omfang: 224 sider
Pris: 299 kr.
Udkommer: 24. oktober 2017

Kommenter